Detail trenéra

Jakub Běle

Trenér MMA, Rebels klub

Ahoj, V SFC dělám trenéra MMA. 6 let se aktivně věnuji MMA.  Byl jsem finalistou OKTAGON Výzvy a momentálně zápasím pod nejznámější organizací v ČR XFN.  Do zápasů mě připravují Ti nejlepší. Trénuji pravidelně v Pentagym Praha. Čerpám tak zkušenosti od trenérů jako jsou Dan Barták, Michal Novotný, Richard Andrš, kteří dokázali své svěřence dostat do těch nejlepších světových organizací (UFC, Bellator, ONE FC, Fight Nights nebo ACB). Získané vědomosti se vám snažím předávat právě u nás v Sport Fight Clubu. Můžeš se přidat na společné tréninky, které jsou každou neděli nebo se se mnou domluvit na individuálním soukromém tréninku.
Stačí tedy pouze sebrat trochu odvahy a dorazit na trénink. Pokud máš raději individuální přístup a chceš se domluvit na soukromém tréninku nebo se pouze na něco zeptat, stačí napsat do zpráv. Jediné co požaduji je soustředěnost na tréninku a spolehlivost, potom si budeme určitě rozumět. Takže neváhej, napiš a doraž a já se budu těšit na případnou spolupráci

 

TRÉNINK MMA REBELS: NEDĚLE 18:00

 

Individuální tréning - ANO

Nabízím: vymyslím vám trénink přímo na míru, ať už se chcete naučit boxovat, kopat, zlepšit sílu a kondici nebo poradit se stravou.

 

Praxe:
MMA aktivně od roku 2012
profesionální zápasy od roku 2015
Finalista OKTAGON Výzvy
Jsem oficiální zápasník XFN
Od roku 2015 příprava v Pentagym Praha
Aktivně spolupráce s trenéry z Arény Pavly Kladivové - zaměření na správný funkční pohyb, zdravotní cvičení.
Studium vysoké školy Palestra - výživové poradenství a sportovní diagnostika

Galerie